Sigla Zenith Trading Consult

Editura Zenith Trading Consult

Acasă       Condamnat la tăcere! Până când?       De la căpușă la cătușă       Pescuitul eficient       ContactLt. Col. (r) Dumitru Prichici

SUPORT LANSETĂ AUTOMAT  PENTRU PESCUIT STAȚIONAR
– Instrucțiuni de utilizare –
Schiță pentru asamblarea Suportului de lansetă cu ridicare automată când mușcă peștele– I –

Piesa componentă nr. 1a – Se fixează suportul metalic (1) în poziție verticală, cu vârful ascuțit în Piesa componentă nr. 2jos, prin apăsare cca. 20 cm, în loc uscat pe malul apei.

b – Se fixează suportul din plastic (2) pe suportul (1) prin apăsare şi răsucire.

c – Se introduc trei baterii electrice R14 (alcaline) în suportul metalic (3) cu polul negativ (–) spre arcul din interiorul suportului metalic.

Piesa componentă nr. 3d – Se înşurubează cu atenţie suportul (3) cca. 1,5 ture în cutia de comandă (4); întrerupătorul (I) comutat de pe punctul roşu.

Piesa componentă nr. 4Piesa componentă nr. 5e – Se montează manşonul din plastic (5) prin strângerea celor două şuruburi de pe suportul mobil al cutiei de comandă (4).

f – Se cuplează suportul cu baterii (3) în suportul (2), prin apăsare şi răsucire.

g – Punctul superior şi inferior de comandă al declanşării braţului mobil (C) se poate regla din şurubul (R). La livrare, plaja este reglată la nivel de sensibilitate mediu.


– II –

a – Se introduce mânerul lansetei cu mulineta montată în manșonul (5) aflat în poziție verticală, pentru alimentarea acelor de pescuit urmată de lansarea la apă, întinderea nylonului prin mulinare și introducerea mânerului lansetei în manșonul (5).  Se verifică dacă întrerupătorul electric (I) este pe poziţia oprit (nu pe punctul roşu). Se armează dispozitivul aducând la orizontal manşonul (5) până când închizătorul cu rola (RI) blochează suportul mobil al cutiei de comandă (4).

b – Se va întinde firul de nylon prin mulinare și se fixează sub lamela elastică (L).

c – Se aşază contragreutatea (C) pe firul de nylon; se încadrează concentric pe cercul roşu (CI) prin întinderea sau slăbirea firului fixat sub lamela (L). ATENŢIE: se lasă frâna mulinetei liberă, pentru a nu rupe firul de nylon când un peşte mare ia momeala.

d – Comutaţi întrerupătorul (I) pe poziţia pornit PUNCTUL ROŞU; din acest moment, aveţi timp liber până când peștele declanșează ridicarea lansetei.

e – ATENŢIE: când peştele ia momeală, va declanşa ridicarea lansetei; nu vă grăbiţi; scoateţi lanseta din manşonul (5) în poziţie ridicată, mulinaţi firul după înţeparea peştelui, scoateţi peştele pe mal, re-puneţi lanseta în manşonul (5) pentru a fi liber să scoateţi peştele din ac. 

Realimentaţi cu momeală şi reluaţi operaţiunile de la punctul II.


– III –

Suportul lansetă automat pentru pescuit staționar asamblata – Dispozitivul funcţionează în condiţii de ploaie, vânt, temperatura de la 0 la +50˚ C, cu condiţia ca bateriile R14 alcaline să nu fie descărcate, să nu se depună CORPURI STRĂINE pe rola de declanşare RI şi de pe şina de rulare din suportul mobil, precum şi de pe suprafaţa magnetului reglabil din contragreutatea C. Pe timpul transportului şi depozitării, se scot bateriile din corpul (3) şi, pentru a nu se slăbi forţa de ridicare a lansetei, se eliberează suportul mobil din închizătorul RI.

Dispozitivul este instructiv, distractiv şi consumă curent din baterii numai la comanda peştelui – prin întinderea sau slăbirea firului de nylon, când ia momeala – dacă balta are pește.


Produsul costă 200 de lei. Sunați la 021 260 0125 sau 0722 156 408 pentru a îl comanda.Piesele componente (pentru asamblare, click aici):


Cutia suportului deschisăCutia suportului - deschisăToate piesele suportului de lanseta cu ridicare automatăpiesa nr 1piesa nr. 2piesa nr. 3piesa nr. 4piesa nr. 5

Produsul costă 200 de lei. Sunați la 021 260 0125 sau 0722 156 408 pentru a îl comanda.

Este livrabil în două variante:
1. o singură bucată ambalată în cutie de plastic (=200 lei) sau
2. două bucăți ambalate împreună într-o singură cutie de plastic (=400 lei).

Sunați acum, cât mai este pe stoc! Vi-l putem livra imediat. Sunați la 021 260 0125 sau 0722 156 408!

Faceți click aici pentru a citi Cuvântul Inventatorului Suportului de lansetă cu ridicarea automată a lansetei la comanda peștelui!

Acest suport lansetă automat pentru pescuit staționar nu numai că vă eliberează de grija de nu scăpa peștele prins în ac, dar vă oferă și timp pentru a vă relaxa sau pentru a citi cărțile Domnului Dumitru Prichici, care oferă soluții pentru prosperitate cu demnitate pentru toți românii, oriunde ar fi ei. Acestea sunt: "Condamnat la tăcere! Până când?" și "De la căpușă la cătușă".

Condamnat la tăcere! Până când? - o carte plină de dovezi ale corupției din România, scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciDe la căpușă la cătușă, o carte despre cum poate scăpa România de politicienii căpușari (corupți), scrisă de lt. col. (r) Dumitru PrichiciCumpărați acum!

Dacă locuiți în România, puteți comanda cărțile aici: http://www.librariacoresi.ro/shop?&search=Dumitru%20Prichici

Dacă locuiți în afara României, puteți comanda cărțile aici: http://amzn.to/2CITd5W (sau de pe site-ul Amazon aferent țării în care locuiți).

Dacă doriți edițiile electronice ale cărților, faceți click aici: http://www.ibooksquare.ro/Home/Search?searchtext=Dumitru%20PrichiciDocumente de maxim interes... click aici!

Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, scrieţi-ne la: zenith@zenithtrading.ro